Een passende financiering van uw vastgoed

Vastgoed

Overweegt u om in vastgoed te investeren? Wij kunnen u begeleiden bij de financiering er van. Vastgoed kan een mooie manier zijn om uw vermogen te laten groeien. Samen met u kijken we zowel naar de vastgoedinvestering zelf als naar de impact er van op uw leven. Zo kijken we bij al onze adviezen naar de financiële remweg die er na de financiering overblijft voor u.

Beschikt u reeds over een vastgoedportefeuille en overweegt u om deze te herfinancieren? Er is de laatste jaren veel gewijzigd in de financieringsmogelijkheden. Geldverstrekkers zijn kritischer waardoor de mogelijkheden beperkt zijn. Op basis van een gedegen inventarisatie en onderzoek van uw vastgoedportefeuille stellen wij, in samenspraak met u, een nieuw financieringsplan op.

Wij beschikken over een netwerk van financierders en businesspartners waar we al geruime tijd een goede samenwerking mee onderhouden. Deze samenwerking is gestoeld op inzicht, haalbaarheid, common sense en harmonie. Onze ervaring is dan ook dat een goede samenwerking leidt tot een positief resultaat.