Uw droomhuis bereikbaar

Wonen

Heeft u een woondroom en wilt u weten hoe deze het best gerealiseerd kan worden, zodat u vervolgens met een gerust hart in uw ideale woning kan wonen? Dan werken wij graag samen met u aan de realisatie hiervan. Hierbij nemen we uw complete situatie mee. Wat is uw bestedingspatroon, welke gevolgen heeft de hypotheek voor uw financiën en kunt u nog wel doen wat u graag wilt nadat u de hypotheek heeft afgesloten?

Allemaal vragen die we samen met u doornemen, wanneer we u begeleiden bij uw hypotheekvraagstuk. Dit zorgt er voor dat elk woonfinanciering maatwerk is. Wij gaan tot het uiterste voor u en we kijken dan ook verder dan alleen de harde cijfers. Dit laten wij bijvoorbeeld zien bij ondernemers die een hypotheek willen afsluiten. Als u een ondernemer bent, is het soms net iets lastiger om een hypotheek te krijgen. Zeker wanneer u net bent gestart.

Tijdens een gesprek proberen wij te doorgronden wat uw drive is om op die manier uw geloof en overtuiging voor te dragen aan de financierder. Door verder te kijken dan alleen de cijfers zijn wij in staat om een krachtig pleidooi voor u te houden bij de financierder.