Meer rendement op uw leven

Lifestyle planning

Lifestyle planning gaat veel verder dan alleen maar cijfers. Het gaat om de manier waarop u in het leven staat, uw wensen en uw dromen. De eerste stap naar een financieel plan bestaat bij ons dan ook uit het kennismaken met elkaar. Enerzijds willen wij weten hoe u in het leven staat en wat uw wensen zijn, anderzijds moet u ons goed kennen om het vertrouwen te krijgen dat de financiële vraagstukken bij ons in goede handen zijn.

Dit zorgt er voor dat ons werk per individu verschilt. Wij werken niet met standaard programmatuur en al onze plannen worden individueel geschreven. De dagelijkse gang van zaken en alle verplichtingen die daar bij komen kijken, kunnen al snel beslag leggen op uw leven. Dit kan er voor zorgen dat u zich niet meer goed beseft wat u nu eigenlijk écht belangrijk vindt in het leven. 

Financiële planning bestaat dan ook vooral uit een stuk bewustwording; is uw leven ingericht op de manier waarop u dat wilt. Wij zoeken niet alleen naar de balans in de financiën maar ook naar de balans in het leven. Kortom: wat ons betreft draait financiële planning om het behalen van meer rendement op uw leven.