Vermogen om wensen te verwezenlijken

Vermogensopbouw

In onze ogen kan het opbouwen van vermogen nooit een doel op zich zijn. Wij kijken daarom eerst naar het doel dat u voor ogen heeft met het kapitaal dat u wilt opbouwen. Door een concreet doel te formuleren, wordt ook direct duidelijk wanneer het geld nodig is en creëren we een beleggingshorizon.

 

Daarnaast kan ook een helder risicoprofiel bepaald worden wanneer er vooraf een doel geformuleerd is. Aan de hand daarvan kunnen wij samen besluiten wat voor u de beste manier is om vermogen op te bouwen. Dat kan bijvoorbeeld zijn door te sparen, de hypotheek af te lossen of te beleggen. Wij onderhouden contracten met een aantal uitstekende vermogensbeheerders. Aan de hand van de gesprekken die wij met u voeren, kunnen wij u als geen ander adviseren welke vermogensbeheerder het best bij u past.

 

Wij spreken onze cliënten minimaal 1 keer per jaar. Tijdens dit gesprek bespreken we op inhoud de beleggingsportefeuille, de beleggingsdoelstellingen en het risicoprofiel. Op deze manier zorgen we ervoor dat de balans tussen risico en rendement voor u constant passend blijft.