Werken aan uw wensen en diensten

Toekomstvoorzieningen

Samen met u werken we graag aan de realisatie van uw toekomstplannen. In het verleden was het gebruikelijk om een goed pensioen via de werkgever op te bouwen. Tegenwoordig is dit geen vanzelfsprekendheid meer. Het opbouwen van een goede toekomstvoorziening kan door gebruik te maken van verschillende componenten. Onze dienstverlening is erop gericht om u bewust te maken van de verschillende mogelijkheden die u heeft.

 

Samen met u gaan we in gesprek over wat u wilt in de toekomst. Uw wensen en doelstellingen staan aan de basis van onze dienstverlening en van daaruit gaan we bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aflossen van de hypotheek, het opbouwen van eigen vermogen, het opbouwen van een pensioen of het afsluiten van een privé lijfrentevoorziening. We maken voor u een totaalplan dat volledig is afgestemd op uw toekomstwensen. 

 

Wanneer u een eigen onderneming heeft, kan een eventuele verkoop van de onderneming ook een onderdeel vormen van uw toekomstvoorziening. Toch kijken wij ook in dat geval met u naar meerdere onderdelen waaruit uw toekomstvoorziening zou kunnen bestaan. Spreiding is in onze ogen dan ook het fundament als het gaat om het opbouwen van een mooie toekomstvoorziening.